Fast plass

Skolen er tilrettelagt for elever som har behov for en annen tilnærming og gruppesammensetning enn ordinær skole. Gruppene/klassene består av fire til seks elever med en til to pedagoger og en assistent/fagarbeider.

Elevene kan ha hatt vansker i ordinær skole grunnet nevropsykiatriske vansker som for eksempel: ADHD, Tourettes syndrom, diagnose innenfor autismespekteret, PTSD eller utviklingstraumer. Det kreves en sakkyndig vurdering fra PPT (pedagogisk psykologisk tjeneste) for at eleven skal kunne søke om fast plass hos oss.

Vi jobber med å tilrettelegge skolehverdagen best mulig for elevene våre. Vi kartlegger hva hver enkelt elev trenger for å fungere best mulig. Vi blir kjent med elevenes interesser og styrker, og tilpasser undervisningen der etter. Vi kartlegger også elevenes triggere (hva som stresser eleven) og elevens dempere (hva som gjør eleven rolig), for å vite hvordan elevene skal kunne være i stand til å lære fag og sosiale kompetanse på optimal måte.